FITNES SPIN CENTER


Zakaj je potrebna telesna aktivnost?

Telesna aktivnost je zelo pomembna pri vzdrževanju kondicije imunskega sistema. Vsak posameznik je sam odgovoren, da je njegov imunski sistem v dobri formi, saj se bo lahko le tako učinkovito ubranili vseh tegob sedanjega časa.
Ker se zavedamo pomena športa za kvalitetno življenje, vas vabimo v prijeten, čist, miren fitnes ali na strokovno vodene funkcionalne vadbe, kjer bo ekipa Spin centra poskrbela za dobro počutje popolnih začetnikov, kot tudi športnikov na različnih stopnjah pripravljenosti.
Poskrbeli smo tudi za vse tiste, kateri bi radi telovadili v udobju doma. Na ITbox portalu lahko trenirate z našimi trenerji, ne da bi prestopili hišni prag.

 


ČE ŽELITE BITI ZDRAVI, FUNKCIONALNI IN VITALNI NA DOLGI ROK, IZBERITE NAŠE VADBE.

ITbox SKUPINSKI TRENINGI

so skupek nižje in višje intenzivnih treningov, kar pomeni, da z varnim pristopom pripravimo telo na višjo psihofizično pripravljenost pod prilagojenimi in nadzorovanimi pogoji. Za tovrstne vadbene zvrsti je značilno, da telo postane bolj gibljiv, pridobimo na koordinaciji in ravnotežju. Pri bolj zahtevnih treningih je  večja poraba kalorij in pospešeno delovanje metabolnih procesov v telesu. Hkrati vadeči od treninga odhajamo z dobrim, poživljajočim občutkom utrujenosti, saj trening poveča porabo odvečne energije v telesu. 
ITbox treningi se izvajajo po lastnih sposobnostih in so zasnovani tako, da jih lahko vsak posameznik prilagodi svoji trenutni formi. Zato ni razloga, da se nam ne pridružite.